Nieuws

Ridderkerk - Op vrijdagavond 17 mei 2024 hebben wij een optreden gegeven op het Sint Jorisplein in Ridderkerk. Dit optreden is live uitgezonden via RTV Ridderkerk en is terug te kijken op het YouTube Kanaal van RTV Ridderkerk.

Hendrik-Ido-Ambacht - Op maandag 19 februari hebben wij opgetreden bij de Blije Borgh in Ambacht. Het betrof een besloten optreden. De foto's zijn gemaakt door Ewout.

Hendrik-Ido-Ambacht - Op woensdag 31 januari vierde een echtpaar hun 50-jarige huwelijk in het Kruidhof. Wij mochten dit echtpaar verassen in besloten kring. Het was erg gezellig!

DORDRECHT - Wat hebben de mensen genoten zeg! Op 27 januari heeft de brulboei de bel laten klinken in de Gravenhorst in Dordrecht. De foto's zijn gemaakt door Ewout

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 16 december 2023 hebben wij opgetreden bij de Winterfair op het Raadhuisplein in Zwijndrecht. Een uur lang hebben wij onze mooiste kerstnummers gezongen met een publiek die gezellig mee heeft gedaan!

ALBLASSERDAM - Op zaterdag 16 september mochten wij onze zangkunsten laten horen aan de kade in Alblasserdam tijdens het havenfestival. Honderden bezoekers konden genieten van verschillende shantykoren uit de regio.

ROTTERDAM - Op zaterdag 2 september 2023 mochten wij met ons koor optreden op De Majesteit in Rotterdam. Dit optreden deden wij voor het Sofia Kinderziekenhuis.